Känslosamt möte…

När jag gick på vägen tillbaka efter barn var lämnade så möter jag en klunga med folk när jag går på bron över järnvägen. Känner att jag dras till mitten av klungan. Ser inte så bra på håll, men något drar i min uppmärksamhet. När sedan klungan börjar passera mig och jag ser att min uppmärksamhet dras till en man så blir jag starkt påverkad. Han går i mitten även fast han inte alls hör till sällskapet. Vi får bara en snabb ögonkontakt innan vi går förbi varandra. Känner av honom en bit bakom mig och känner att mitt hjärtchakra känner igen. Sedan kommer en våg av glädje och även sorg över mig. Genom tanken far ”Du lever”. Tror aldrig jag sett mannen innan i detta livet, men min själ känner igen honom. Finns minnen i mitt undermedvetna. Antagligen så finns det tidigare liv och personen har dött i det livet innan jag gjort det. Just starka tanken ”Du lever”. Som att personen hade varit död. Har känt in och det är en själ som varit nära min. Kände efter ”Jag älskar den själen”. Kanske aldrig möter personen igen, men så otroligt vackert och magiskt när man möter människor som man minns med själen fast man inte har några minnen från det fysiska i det liv man lever. ♥️♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: