Numerologi…

Fick hjälp av en med numerologi och i temat tvillingsjälen. Släppte taget igår och idag så som vanligt slungas jag tillbaka. Slår man ihop våra år så blir det 1, våra månader 1 och dagar så blir det 1. 111 och lägger man ihop dom så blir det 3. Räknar man sedan ihop våra fyra sista så blir det 33. Så där kommer 333 som visar sig varje gång han dykt upp. Var mycket annat som det kom upp genom numerologi, men det orkar jag inte skriva. På sistone så har det mest varit 33 och vi har ingen kontakt, men jag påminns varje gång även om jag vill släppa och fokusera på mig. Vill någon inte så bör jag ju släppa även om universum hela tiden påminner mig. Har ju utvecklats av att få möta känslorna av avvisande och övergivenhet då det är dom som bubblat upp när tecknen kommit. Idag så gör det inte ont. Har gått igenom känslorna att bli övergiven, avvisad, förödmjukad, svek och nu det sista har jag upplevt känslorna av orättvisa. Alla mina inre sår har jag fått möta utan att han funnits i mitt liv fysiskt. Aldrig träffats. Bara några få samtal och konversationer över FB. För någon som inte upplevt ett liknande möte så är det kanske svårt att föreställa sig detta. Det romantiseras ofta och detta har varit himmel och helvete samtidigt. Är tacksam för det har speedat upp min utveckling något enormt. Önska dock att han ville möta sig själv mer genom mig. Att möta mig i den fysiska världen. Tror att det skulle vara som att träffa någon man känner. När utrymmet att misstolka genom orden inte står emellan. Min själ har nog redan valt vem den vill möta helt och fullt för om jag närmar mig någon annan så blir dom livrädda för mig. Dock så speglar det inte bara något till mig utan jag speglar något till dom som dom inte vill se i sig själva. Min känsla handlar om mig. Jag blir frustrerad att det är så tomt på män i mitt liv och det har nog med att göra att jag inte litar på det gudomliga helt och fullt som står för den maskulina sidan. Speglingen dom ser i mig är något som skrämmer dom. Jag är kraftfull och dominant. Är ärlig när jag kommer på att jag är manipulerande och säger om jag inte blir nöjd. Sätter ord på känslorna och puschar in dom i deras. Säger vad jag vill ha och behöver. Hur dom reagerar speglar ju tillbaka varför han inte är i mitt fysiska liv. Öppen med kärleken jag känner till varje person. Säger till mina ex ännu idag att jag älskar dom för det gör jag. Bara för jag älskar någon så betyder det inte att jag varken måste ligga eller leva ihop med dom. Om det varit så så hade jag behövt ett stort slott för att få plats för alla jag älskar. Ett slott hade nog inte räckt för det finns kärlek till varje person jag kommit i kontakt med i detta livet. Nu tappar jag tråden. Känns som det inte spelar någon roll vad jag skriver längre egentligen. Bara låta det flöda och låta det bli som det blir. Livet är fantastiskt i med och motgångar. Igen vill jag säga att vi ständigt kan utvecklas. I mötet med oss själva och med andra. Det är bra att skriva för när jag läst igenom detta så fick jag ännu mer nycklar. Ser tydligare vad jag har att jobba med. Och har med vad han sista gången vi hade kontakt sa. Du måste lära dig tilltro. Tillit till universum. Tillit till det maskulina för så länge jag inte har det så kommer män spegla en rädsla till mig där det handlar om att jag har rädsla för att ha tilliten till Gud/Universum. Det är verkligen fantastiskt att allt vi upplever är vår vägledning. Tidigare i min utveckling så sa många ”Se tecknen”. Jag letade efter fjädrar och allt möjligt, men fattade ingenting. Idag så ser jag tecknen i alla möten. En enorm möjlighet att se sig själv i andra och utvecklas genom dom nycklarna. Massa kärlek till er. Är så envis så några fler bitar kommer hinnas med i detta livet och är så tacksam för att kunna hjälpa andra att med finna sina nycklar och bitar dom behöver i deras utveckling. Vi är här tillsammans. Vi gör detta tillsammans. <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: