Fullmåne i lejonet…

Denna fullmåne är verkligen stark. Känner att det blir intensivare desto närmre vi kommer och imorgon 31/1 är den helt full. Känns lite som att det inte pillas lager för lager utan man skalas snabbt och effektivt med en potatis skalare. Vill man utvecklas så är det inget speciellt man behöver bromsa sig i, men vill man inte det så kan det vara bra att hålla sig borta från drama. Vila och dricka mycket och bara släppa kontrollen. Du kommer vara känsligare än du brukar och speciellt om du är ett lejon. Vill lägga in lite andra aspekt även om jag inte är speciellt insatt i det, men vill iaf skriva om hur dom andra planeterna står hur det även påverkar. Får fram att Venus visar på att du kan springa på någon från ditt förflutna under denna vecka. Någon som hjälper dig ta beslut för framtiden. Du kan även ta avsked av någon du älskar. En partner eller vän. Minns att människor kommer och går precis som dom ska i ditt liv. Vägar korsas och delas och allt är precis som det ska. Tittar jag på mars så inspireras du av en drivkraft där. Du kan känna en frustration, men en bra tid att agera som kommer ge resultat. Du kan vilja lösa konflikter med någon, men den är inte lika engagerad i att reda upp saken. Lita till att det kommer lösa sig om det är menat så. ♥️♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: