Tolkningen på korten…

Här kommer tolkningen på korten.

Valde du nummer 1 så möter du just nu skuggsidor av dig själv. Antingen genom känslor inom dig eller utanför i det fysiska. Du har en enorm kraft och potential inom dig och man kan säga att delar av det som inte är du skall dö för att du mer och mer ska stå i din kraft och bli mer ditt autentiska jag. Desto mer du försöker fly från att ta tag i detta inom dig desto mer kommer det yttre pocka på för att du skall gå inåt. Gå inåt och möta dig själv. Känna och uppleva. Du har fått tecknen och är nu redo för förändringen. Skyll inte på andra utan ta ditt ansvar och då kunna ta tillbaka din kraft för att kliva ur ditt gamla hamster hjul. Genom att släppa taget om det gamla som inte längre tjänar sitt syfte så ger du plats för det nya. Ger plats för mer kärlek i ditt liv.

Valde du nummer 2 så handlar det mycket om din feminina sida just nu. Även om du är man eller kvinna så har du en feminin sida och den klättrar en nivå upp nu. Sensualitet och sårbarhet samtidigt kraftfullhet. Din gudomliga feminina som bär mycket från hur din moder var när du var barn. Kan bubbla upp känslor som har med kontroll att göra och annat beroende på hur du uppfostrats från det feminina. Låt inte detta hålla dig tillbaka i din relation med kvinnor. I kärlek eller i vänskap. Hade du inte tillit och trygghet till din mor så gå inåt och känn dessa känslor för att skapa tillit och trygghet i dig själv i det feminina. Kapitulera och låt själen leda dig. Du har redan allt du behöver nu skall du bara finna det inom dig.

Valde du nummer 3 så kan du uppleva en stark dragning till någon som är förutbestämt att du skall möta i detta liv. Du kan känna dragning både genom kärlek och sexuell energi. Dock så kan energin påverka dig starkt så du faller ur balans. Det kan skapa ett inre kaos och du kan känna dig instängd. För att ta sig ur detta så välj kärlek. Detta är inte ett vanligt möte utan det är ett gudomligt möte. Du kan slungas mellan kärlek och rädsla, men minns att det är en möjlighet att stå stadigt i kärleken och lämna rädslan för kärlek bakom dig. Tvivel kan skapa en mental konflikt, men åter igen välj kärlek. Det finns inget att vara rädd för. Tankar och känslor som går emot detta är det som hindrar dig från den villkorslösa kärleken till dig själv och andra. ♥️♥️♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: