Tvångstankar…

Fick en insikt idag. Har barn som sagt ”Ta bort den jag kan inte låta bli när jag inte får”. Har barn som gjort precis tvärtemot vad jag sagt. Hamnade i en process idag för att lösa upp ett lager till av kontrollbehov. Får bit för bit på plats att jag har haft sånt kontrollbehov för att jag hade tvångstankar som barn. Sa någon åt mig ”Du får inte snora ner hennes päls” och jag snöt mig i pälsen. ”Du får inte äta snorkråkor” och hur äckligt det än var så gjorde jag det för jag inte fick. Har fått så mycket skäll för jag gjort tvärtemot vad dom vuxna sa åt mig. Inser nu att jag haft tvångstankar och för att inte hela tiden få skäll för att jag gjorde precis tvärtemot så fick jag stänga in tvångstankarna med kontroll. Sedan har mina barn speglat detta. Aldrig sett det som tvångstankar utan mer som trots och att jag varit en helt värdelös mamma som inte fått barnen att lyssna. Idag kom insikten och det är som flera illusioner rasar. När jag transformera detta i mig så kom ett av barnen och sa att den hade ont på samma ställe som jag i min maskulina sida fast barnet hade det i sin feminina sida. Det jag stängt in inom mig bekräftades helt och hållet att det finns i mina barns feminina sida och när jag transformerar i mig så transformeras det i dom. Tänk generation efter generation med programfel som överförs till nästa generation. Tänk att vi faktiskt kan lösa upp denna spiral genom att aktivt välja att göra vårt inre arbete. Magiskt. Verkligen magiskt. Det vi gör för oss själva gör vi för andra med. Det är så värt all smärta jag upplevt för att ominstallera programvaran jag överfört till mina barn. Dom behöver inte gå igenom det jag gått igenom i framtiden för jag läker det inom mig så läker det i dom och när det är läkt så kommer dom inte manifestera det i sina liv. Magiskt. Se vad kärlek kan göra. Att välja kärlek före rädsla och bli hel. Möt dig själv. Älska dig. ♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: