En så fin recension…

Tog emot en fantastisk kvinna som även utvecklat mig. Hon skrev en recension idag och vill dela den här. Blev så berörd.

”Zema är en människa med en fantastisk andlig kunskap och allt det där som ni redan vet. Men jag vill berätta mera om hur hon läkte mig bara igenom att jag var i samma energi som henne, i samma hem. Hon omslöt mig med sin energi och hon var inte bara en vän utan en guide, trotts motstånd ifrån mig och rädsla som hade kunnat stoppa min utveckling så kapitulera hon hela tiden och hon visade mig verktygen till något helt annat, hennes själ visade mig vägen till kärlek och förbi illusionen igenom att möta mina rädslor, hennes givmildhet och godhet är stor. Men inte bara det, hon har en själ som verkligen strålar igenom och läker folk på djupet inte bara för stunden. Detta ger verkligen klarhet efter klarhet och ni som funderar på att träffa henne eller åka hem till henne för andlig hjälp tveka inte, möt era rädslor och åk till henne, ni kommer aldrig någonsin att bli besviken för hennes visdom fick mig att inte ge upp, den fick mig att återvända hem igen och till ljuset istället för att vilja försvinna bort så valde jag livet. Tack <3 <3 <3”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: