Tolkning på korten 20/2…

Här kommer tolkningen på korten!

Om du valde nummer 1 så påverkas du mycket av energi just nu. Du kan känna stunder av kyla, värme, vibration mm. Det kan handla om planeter och universums energier eller att någon tänker på dig med kärlek så det lyser starkt inom dig. Eller att du tar emot healing från någon. Cellminnen kan väckas och ruckas och känslor kan bubbla upp. Se detta som en fantastiskt läkning som leder till ett lättare inre och överflöd. Känn tacksamhet för denna hjälp på din väg mot en ännu starkare varelse som kan lysa upp vägen för andra. Du är trygg. Du är väl omhändertagen. Allt är precis som det ska.

Har du valt nummer 2 så väcks din inre visdom och kreativa kraft upp mer och mer just nu. Du har alltid haft den inom dig, men kanske haft svårt att nå den av att du inte riktigt har varit i din kropp. Du har släppt taget om saker inom dig och själen kan inkarnera ännu mer i din fysiska kropp. Den stjärna som är du vill helt och fullt komma ner och uppleva denna fysiska existens. Känslor som besvikelse, frustration och sorg kan bubbla upp, men minns att tillåter du dig känna och uppleva alla nyanser inom dig så släpper dom taget och mer och mer av ditt verkliga jag kan få plats i din fysiska Borg. I ditt fysiska fordon och färdas framåt i livet.

Har du valt nummer 3 så kan du uppleva en inre strid. Du vill inte riktigt släppa taget och genom kontroll försöker du styra och påverka vad som sker. Du kan genomgå prövningar utanför dig. Dessa läxor är möjligheter att släppa på kontrollen och finna mer balans och harmoni i livet. Desto mer motstånd du sätter in och försöker styra och påverka desto mer kommer det kännas som att du får motstånd tillbaka. Kapitulera och släpp efter. När du släpper efter kommer du uppleva seger och mer kärlek i sinnet. Mentala konflikter kommer rinna av dig. Du kommer få mer kraft och livsenergi.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: