Här kommer tolkningen 21/2…

Då var det dags för tolkningen av dagens kort.

Valde du 1 så kan du känna dig kraftfull just nu. Du har rensat och släppt och känner att nu fylls du på av mer av din inre kraft. Det fysiska kan ha känts utmanande en tid, men nu börjar du navigera igenom dimman och känner mer kraft och klarhet. Du kan ha fått nya verktyg och vill ut på ett äventyr som du känner är menat för dig. Känns det rätt så är det rätt. Du är uppe på hög höjd nu och var lite varsam med dig själv för att inte köra fullt ös till att tappa styrfart igen. Den fysiska världen erbjuder möjligheter till fantastiska känslominnen. Du har fraktat ut med det gamla och ror nu i land det nya.

Har du valt 2 så kan det vara så att ilska och irritation bubblar upp. Det behöver inte vara något negativt utan en drivkraft att stå upp för dig. Se upp så du inte utagerar det utan lägg fokus på kärlek i denna känsla. Är det med kärlek till dig själv och andra? Kropp själ och ande kan försöka synka för att nå ljuset bortom horisonten. Dimman kan ligga kvar en stund till, men det är du som är skaparen. Låt själen ta kommandot för en stund. Låt universum ge dig dom nycklar du behöver. Håll upp händerna och ta emot.

Har du valt 3 så handlar det om gränssättning. Du kan prövas hur mycket du skall stå upp för dig och lära vad dina egna gränser är. ”Hit, men inte längre”. Genom att sätta dina gränser för att inte ge bort din kraft så måste du även skals bort maskerna du haft för att alltid tillfredställa andras behov. Känns det okey att ge bort sig själv så ”Go for it”, men är det verkligen vad du vill. Man måste inte klä sig i en mask att vara ”Snäll” & ”Trevlig” hela tiden. Du är inte mindre älskad för du visar fler sidor av dig själv och visar att även du är viktig. Du är ju den viktigaste personen i ditt liv så det är kanske dags att visa att du är värdefull. Att det du känner och tycker även det har ett värde. Du skall inte hävda dig med egot utan tala fritt från ditt hjärta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: