Recension februarigruppen…

I min spirituell resa har jag träffat på många olika vägledare och spirituella själar som hjälpte mig på min väg. Det sägs att vissa människor kommer till dig när du är redo, och jag kände mig redo vid årskiftet. Målet var att rensa och skrapa bort det gamla för att stå i min fulla kraft och leva i mitt Sanna jag. Då hittade jag Zema och efter att jag fick göra clearing visste jag att det var rätt. Healing grupp har hjälpt mig att ta upp mina känslor som jag delvis visste om att de finns, de fanns också de andra som jag inte var medveten om. Den här resan var omtumlande, visa dagar var jag trött, matt, ledsen och under transformation grät jag så mycket. Vissa dagar var mer energi och skratt som vi delade med varandra i gruppen. Men allt det var välbehövligt och efter det kände jag mig fridfull. Gruppen var öppen och det var svårt för mig att skriva om mina känslor inför andra, men vecka 3 släppte det också och jag vill visa vem jag är och hur jag mår. Jag behöver inte visa bara min starka sidan alltid, det är ok. Jag är så tacksam för allt Zema har gjort och gör för oss❤️ Du fina vägledare som varsamt får oss att gå mot det mörka sidan av oss som vi kan lösa upp, älska och hitta ljuset❤️ Kärlek till dig och alla andra i gruppen❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: