Recension februari gruppen…

Sedan jag gick med i Zemas healing grupp så har det hänt otroligt mycket med både mig och min TF. Han vet att jag är med här och säger att han känner att han släpper blockeringar i takt med att jag släpper. Vi har kommit varandra otroligt nära och nu möter han mig i känslor istället för att fly som han gjorde tidigare. Vi är fortfarande inget par, men har bestämt att vi ska träffas lite mer utifrån hur vi kan göra detta då vi har praktiska hinder i vägen ännu. Men han har under denna tiden även bestämt sig för att planera in mig bättre i hans liv.

När Zema sänder healing till oss så brukar han ofta klocka dessa tillfällen och höra av sig till mig trots att han inte vet när detta sker. Jag känner hur jag bara blir mer och mer tryck och bekväm själ inför att ta emot min TF nu. Å jag har en total tillit till kosmos om att det nu ska bli vi…

Jag är så otroligt tacksam för att Zema startat denna healing grupp och rekommenderar alla som vill nå fram till sin TF att gå med nästa gång. Tack Christine Zema Jelvemo för allt du har gjort för oss ?❤️❤️❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: