Tolkning på korten 22/2…

Här kommer tolkningen på korten.

Valde du 1 så kan det vara så att du inte längre ser din sårbarhet som något negativt. Du tillåter dig att vara i dina känslor så dom kommer och går i ett flöde som inte längre drar ner dig så som innan. Du vet hur du ska hantera och möta det. När du tidigare försökt kontrollera så har det fastnar, men nu när du tillåter dig att släppa kontrollen så blir allt så mycket lättare. Du har mer tillit och en känsla av att du själv är skapare av ditt liv. Du manifesterar fort så det är bra att du är mer medveten om dina tankar och känslor. Fortsätt det du gör så kommer du förstå vilken kraft du har och du kommer att känna dig som en segrare.

Har du valt 2 så kan du strida med ditt ego och rädsla just nu. Känslorna kan ta överhand så minns att endast kärlek är sann. Reflektera över dina tankar och känn i din kropp vart känslorna till tankarna sitter. Tänk dig att du har din fysiska kropp inuti din kropp och dina armar sträcker sig efter en stjärna ovanför ditt huvud. Ta tag i den och kapitulera till själen. När du ger upp din strid så ger egot upp en stund och själen kan lösa upp den instängda känslan som upprepar tanken. Du är din själ.

Valde du 3 så kan du möta delar av dig själv som du avvisat i det förflutna. Minns att nu har du kunskapen att möta ditt inre mörker med kärlek och ljus. Andas in kärlek och omfamna denna del av dig själv. Släpp in den i ditt hjärta och låt den få smälta samman med dig. Låt inte smärtan och lidandet från det förflutna avvisa dig själv mer. Tillåt att dina inre demoner får bli den ängel du är. När du omfamnat och släppt in denna del av dig så löses kedjorna till det förflutna upp. Släpp tager om dina gamla bojor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: