Ord från februari gruppen…

”Pratade med en väninna/kollega idag, då vi skulle ha ett Skype möte med mitt arbetsteam. Hon bara sprudlade av energi och glädje och berättade spontant utan att jag frågat. ”Jag är så glad för du sänder ut så mycket glädje och positivitet just nu för det smittar i hels teamet och vi behöver verkligen det.” Då har jag haft lite dåligt samvete, för att jag pga mitt andra jobb inte har kunnat vara så närvarande i teamet som jag önskar. De får tilloch med köra ettstort event utan mig nu på lördag, då jag är på annat jobb och inte kan vara med. Hon fortsatte ”Det är så otroligt roligt och spännande att få följa dig på din resa som du gör nu för det är så häftigt att se” då har jag knapt nämnt vad jag gör just nu. Har bara sagt att jag med i en grupp och får healing, samt personligutv. I princip mer vet de inte. Så säger hon ”Till och med min man ser det, han kom å frågade här om dagen: Vad är det som händer med henne nu de sista veckorna, hon har ändrat sig så mycket och har helt otroliga energier?” Då känner hennes man inte mig allsång har träffat honom som hastigast några gånger bara. Har han på FB oxå efter som att han är gift med henne och jag och hon jobbar tajtare och tajtare nu. Då är han ändå ingen person som vill ha med medialitet osv att göra. Vi misstänker doc att han känner in en hel del ändå, varken han vill el inte. Jag frågade henne vad det är jag har ändrat. ”Du har ändrat jätte mycket, hela dig. Jag ska skriva en lång lista och ge dig.”

Känner mig lite omskakad men ändå otroligt glad, för man ser ju inte alltid själv vad det är man har ändrat.

Kan ju oxå meddela attribut väninna nu ska anmäla sig till mars gruppen. Än en gång, tusen tack Zema och alla er andra för att jag har fått lov att utvecklas så här tillsammans med er.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: