Starka drömmar…

Inatt har jag vaknat mååååånga ggr. Ur väldigt starka drömmar. Får inte ihop all betydelsen och minns inte alla detaljerna. Har fått kliva upp varje gång för att skaka av mig och komma tillbaka från drömmarna. Handlade om barn och människor, djur och att resa. Hinder. I en så var jag i en lägenhet med glasruta i ytterdörren och två män slog in rutan och kom in. Fick försvara mig och slå en flaska i huvudet på dom. Minns att jag kände i drömmen att även fast dom ville skada mig så var det jätte jobbigt att försvara mig för jag ville inte skada dom. Ville bara försvara mig och göra så lite skada som gick, men var tvungen att försvara mig för det var viktigt med att dom inte skadade mig. Försökte prata med dom på ett kärleksfullt sätt, men dom lyssnade inte. Dom blev skadade och var helt plötsligt tre män och den ena förlorade nästan sin högra arm och då gick det att prata med dom två andra och dom bad om förlåtelse och jag fick krama om dom. Dom ville förändras och göra rätt för sig i livet. En annan dröm så skulle jag med en spårvagn. Kom bussar och andra spårvagnar och blockerade vägen. Kom till slut på den jag skulle och det var så vingligt så jag nästan ramlade när jag skulle betala min biljett. Dom andra i spårvagnen satte sig bara ner istället för att betala för det var så vingligt, men jag tvingade mig framåt för att betala. När jag fått min biljett så var det svårt att finna en plats för jag ville sitta själv. Ville få vara ifred. Ville inte sitta med någon som skulle titta på vad jag gjorde. Hade en väska med olika verktyg och kände att jag var tvungen att lära mig hur dom verkligen fungerade innan någon annan skulle ta del av dom. I en annan dröm så var det folk som hade fest och när jag skulle gå in så fråga dom vad jag gjorde där och jag sa ”Jag bor här”. Dom hade festen i mitt hus och försökte nästan stoppa mig att gå in till mig själv. Dom var inte i hela huset utan jag var tvungen att gå igenom två rum som dom var i för att komma in till mig. Människorna var fulla och jag var väldigt klar i mitt huvud så det var som dom var i en dimma och jag hade bredare perspektiv. Det var okey att dom var där men viktigt att jag fick gå till mina egna utrymmen för att få vara ifred. I en annan dröm så letade jag efter ett barn. När jag hittade barnet så frågade den vart jag varit hela tiden och jag tog upp barnet i min famn och då var det som barnet var i chock för jag hade tappat bort det och det bara skakade och grät i min famn och jag berättade att jag alltid letat efter det och chocken i barnet började släppa när jag höll det i famnen och berättade hur mycket jag älskade det. Att jag gjort allt jag kunnat för att finna detta barn, men att det varit svårt för det hade gömt sig så väl. Barnet var tryggt i min famn och sedan fick det följa med mig och jag gjorde allt jag kunde för barnet skulle känna sig trygg. Sen var barnet helt plötsligt en katt. I en annan dröm så var jag i en lada målad med vit färg. Dom hade målat över skiten på väggarna och det var jätte fint och dom hade gjort en lyx resturang där inne och helt plötsligt så var jag inte fin nog för att få vara där. Ville inte säga något, men kände att dom gömde undan skiten och allt såg så bra ut fast det negativa var gömt. Att jag inte var fin nog spelade inte mig nån roll för kände att jag ändå inte ville ha en perfekt yta och gömma skiten under. Nöjde mig med något enklare där jag fick vara den jag var. Ville heller inte påverka någon utan gick bara min väg därifrån. Känner mig väldigt trött efter natten. Den har varit intensiv. Sitter här med en kopp kaffe och försöker vakna till, men känner att jag måste gå och meditera och balansera upp mig. Känner att dessa drömmar rört runt i mig. Tror dom handlar mycket om att finna mig själv. Vem jag är. Min identitet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: