Tolkning på korten 23/2..

Här kommer tolkningen på korten.

Kort 1

Du öppnas upp och kan känna att mer ljus tar plats inom dig. Du lyssnar mer och mer till din själ. Ditt medvetande stiger och ditt högre jag går mer ner i ditt medvetande i det fysiska. Vid inre strider så kapitulera. När du ger upp så ger egot upp och du läker snabbt. Du är allt du önskar.

Kort 2

Observera vad som sker inom och utom. Allt utom finns inom & allt inom finns där utanför. Centrera dig och upplev och observera dina tankar, känslor och hur det är med din inneboende trygghet. Tillåt dig uppleva alla spektrana.

Kort 3

Du har raserats ner för att nu byggas upp. Det kan finnas oro i din mage av allt som sker, men det ända du behöver är tillit, tro och kärlek. Din grund blir stabilare och stabilare och även skall ske i ditt yttre. Du har kommit långt och försök njuta av resan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *