Fullmåne i jungfrun…

Har känt att denna fullmåne påverkar min mentala och maskulina sida samtidigt som min maskulina sida gör min feminina sida sårbar. Den maskulina sidan börjar få mer självförtroende och det gör att den feminina sidan äntligen vågar vara riktigt sårbar då den maskulina är mer trygg i sig själv. Den maskulina sidan har ännu rädslor för krav, men stället krav på den feminina. Han är lite ”hit men inte längre”. Han har ännu rädslor för den femininas kraft. Kommer han kunna stå stark och ha kontroll om hon får komma närmre. Det fysiska som är det yttre utmanar då samtidigt det feminina är sårbart så svajar det ganska rejält. Hennes sårbarhet utmanar honom att möta sig själv. Tornet faller mellan dom och hon spottar ut sådant hon tidigare haft inom sig. Hon lägger ut i det fysiska och förändrar i det maskulina. Hon har kommit dit att inte kväva sig längre för att anpassa sig utan utrycker sin kärlek och står upp för sina känslor som är det feminina. Det maskulina, det fysiskas krav går hon emot och ingenting skall längre äga henne. Det har tagit tid då hela tiden finns det steg att lära i kärlek för att ha med själen på vägen.

Den maskulina får möta känslor av skuld och släppa taget om den känslan mer och mer. Den som den feminina har kontrollerat och styrt honom bara för att hon inte vetat hur hon ska göra för att få kärlek. Inte vetat att hon inte tillåter sig att ta emot. Deras dans är i full gång och det går undan nu. Dom båda överaskas av varandras förändringar. Dom närmar sig mer och mer varandra och förenar själen, maskulint/yttre & feminint/inre. ♥️♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: