Ha en kärleksfull relation till sig själv…

Det är inte alltid vi vet vad kärlek är. Kärlek är inte att ge för att få något i gengäld. Kärlek är inte att förändra sig för att bli älskad. Kärlek är att varje morgon vilja lära känna en person ännu mer. Att se in i dennas ögon och finna nya skatter att älska. Att söka efter vem som verkligen finns där inuti. Vem som bor där. Att inte vilja förändra utan bara vilja lära känna. Kärlek är den kraft som leder oss djupare in i det okända och vi inte stöter det vi möter ifrån oss eller försöker stanna kvar och hålla fast och inte vilja låta sig uppleva nya nyanser. Kärlek är att ha viljan att låta någon vara fri att utvecklas till vem den vill eller få vara precis hur den vill. Kärlek är att vilja lära känna någon på nytt varje dag. Så där finns nycklarna att ha en kärleksfull relation med sig själv. Att tillåta sig se nya sidor av sig själv. Att lära känna sig själv varje dag. Att inte hindra sig själv att vara precis som man vill. Att inte hålla fast i hur man måste vara. Att inte stöta bort delar av sig själv. Den man är kan vara en produkt av vad man upplevt och att utforska och lära känna så finner man kärlek och medkänsla till sig själv. Att vilja stå kvar med sig själv i ur och skur är kärlek. Att tillåta sig bli en bättre version för sig själv. Att ha tålamod och omtanke för varje agerande och beslut man tar. Att se att det inte finns några fel utan det är steg till utveckling och att lära känna sig själv. Lära känna varför man ibland agerar som man gör och ibland inte agerar alls. Att vara närvarande när man inte mår bra och när man mår fantastiskt. Kärlek är att finna sig själv och komma till insikt vem man vill vara för sig själv. ♥️♥️

Leave a Reply