Maskulina förändras…

Min inre maskulina sida förändras. Har förändrats mycket i helgen. Jobbade inåt tillsammans med Gittan och båda upplever vi förändringar utom. Idag känner jag en hopplöshet i min maskulina sida och skam börjar släppa mer och mer. Min maskulina sida är den som vet och kan och det har gjort att den feminina sidan har blivit väldigt förvirrad. Känner att jag mer och mer kommer ner genom höger höft och lår på högersidan. Rädsla för nya ideer. Den maskulina vill ha på sitt sätt och tålamodet som väckt irritation att andra inte förstår. Känner att det finns ett block i högra örat som visar på att den maskulina sidan har inte orkar lyssna. Känner att tredje ögat öppnas upp mer i den maskulina sidan och det gör att min maskulina sida tillåter sig att ta in fler intryck. Inte bara se utifrån sitt egna perspektiv. I kontakt med vissa människor så står jag i mitt maskulina och jag kan vara jäkligt hård. Inte riktigt samma medkänsla i den sidan som i den feminina sidan. I den feminina sidan så har jag varit mer omhändertagande samtidigt inget själv värde så gett, men inte tillåtit mig att ta emot. Den maskulina sidan har även haft problem med intimitet och att gå framåt med känslor. Väldigt logisk och mental, men den sidan börjar mjukna lite. Den maskulina börjar mer och mer se klarare på sin livsväg och den feminina vågar mer och mer stå i sin kraft. Den maskulina sidan har haft svårt att ge och ta kärlek för den sidan har krav samtidigt vill den inte ha krav på sig. Jag har helt enkelt haft svårt att ha krav på mig utifrån, men ändå ställt krav på andra. Den maskulina sidan vill inte ta ansvar och den feminina har tagit lite för mycket ansvar så den sidan är väldigt trött. Det går framåt iaf. Den yngre versionen av den maskulina har blivit väldigt kärleksfull, kommunikativ och lyssnar verkligen på den feminina. Den äldre vidare versionen har ännu sin envishet att inte vilja förändras. Är mer att lösa upp i höger lår för att tillåta förändring. Detta är den personliga utvecklingen på djup nivå. Spännande vad som sker framåt. Arbetet fortsätter. ♥️♥️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: