Grunden är på plats..

Grunden är på plats och väggarna med. Ännu finns det hinder för att kliva in helt och fyllas upp i det nya. Det är öppet uppåt och stabilt nedåt. Varje upplevelse förbereder för att träda in. Sådant som inte är av gudomlig kärlek kommer falla bort. Som inte är för det högsta bästa för var och en.

Gamla mönster kan hålla tillbaka, men medvetenheten och viljan till förändring leder din väg. Kan finnas rädsla för nya ideer och att gå framåt i varje känsla, men upplevelserna slipar bort det förgångna. Möten med människor som går igenom sådant du stängt in inom dig hjälper i ditt eget färdigställande att det du verkligen är. Var uppmärksam på vad som sker runt dig då allt är en vägledning inifrån som manifesteras utifrån. Du dras till dom som bär samma komponenter inom dig och tillsammans kan ni läka det som inte är av kärlek. Tillåt dig att älska och att få blomma ut som den du verkligen är. Rädslan har inte samma kraft längre och allt är väl. Att bli skadad igen är bara en illusion och illusionen är det som fått dig att tro att du inte är hel. Du är skapare av ditt egna liv. Skapa inom och låt det växa fram utom. Gå emot motstånd och tillåt tillväxt. Du är på väg in i din gudomliga källa för att sedan ta med den ut i det fysiska. Allt du går igenom nu har du bett om även om vägen känns snårig. Detta var ditt livs plan. Detta är din dröm och du är på vägen till att vakna. Vägen till kärleken. ♥️♥️♥️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *