Clearing på mina chakran..

Började med baschakrat. Kände att det fanns skuld kopplat till mitt baschakra. Även en hjärtvägg och otålighet. Jag kopplar mitt inre barn till mitt baschakra. Känslor från barndom och som har med hem, ekonomi, arbete och trygghet att göra. Fanns sorg och rädsla att gå framåt med känslor. Rädslor att gå in i barndomen en nivå till. Gjort mycket arbete med inre barnet, men finns flera nivåer. Sedan tog jag mitt sakral chakra. Chakrat jag kopplar till min inre tonåring. Där identiteten utvecklas. ”Vem är jag” känslor. Sexualitet, känslor och känslor för kroppen. Sådant vi börjar möta när vi kommer in i tonåren. Kände att det fanns mycket instängd sexuell energi, gråt och rädslor för nya ideer. Min inre tonåring vill ha saker och ting på ett visst sätt. Kände även tryck i höger öra som handlar om ord från män i tonåren. Stängt av att lyssna på män. Även en känsla att inte vara omtyckt av män. Gick sedan till solar plexus som för mig representerar relation till vänner och människor i samhället. Anpassning och krav på vem man är bland människorna. En ny nivå av identitet. Sakral vem jag är för mig själv och solar plexus vem jag är bland andra. Kände att det fanns instängd ilska och instängda ideer från andra hur man skall vara. Även tryck i tredje ögat att jag inte låtit mig se mig utan låtit andras åsikter påverka vem jag är. Mycket oro och förvirring. Stress och press. Mycket mäns påverkan. Anpassning starkare till män än till kvinnor. Kan vara kopplat till att känslan av att inte vara omtyckt av män i tonåren. Mer anpassning för att försöka bli accepterad. Kände rädsla även att våga stå i sin kraft i det och förvirring att hur man än gör så blir det fel. Kände en kraftlöshet. En outvecklad tonåring som skapat en identitet förlust i samhället i relation till män. Sedan vidare till hjärtchakrat som för mig handlar om kärlek. Att ge och ta kärlek. Kärleks relationer och att älska sig själv och andra. Porten till själen och källan inom. Kände känslor att inte kunna vara sig själv och anpassa sig till andra där. Att försöka vara någon jag trott jag måste vara för att bli älskad för jag inte trott på att det går att älska mig för den jag är. Kände även ilska till män och att jag hållt tillbaka mycket verbalt i kärleks relationer. Haft orden att utrycka kärlek, men rädsla att vara för mycket och skrämma bort i tvivel att andra inte velat ha min kärlek. Kände mycket skam. Skam för att livslögner att flera ggr trott på att någon velat ha mig och sedan har motsatsen visats. Det är en lögn med att ingen vill ha mig, men kände hur djupt det satt i mitt system kopplat till hjärtchakrat. ”Tro inte att du är något”, ”Tro inte att någon vill ha dig, hur kan du vara så korkad att tro det!” Är meningar som visar sig när jag rensade i hjärtar. Buggar som jag kallar det som manipulerar oss i bakgrunden för vi har tänkt dessa tankar för många ggr. Slagit på oss själva bara för vi inte trott på att man är värd kärlek. Kom även upp skuld. Skuld att försöka få andra att älska mig. Skuld för desperation och besatthet av att få bli älskad. Skuld att försöka få min vilja att gå före någon annans. Sen kom ilska och sorg. Ilska och sorg att inte känna sig älskad. Att inte ha förmåga att älska sig själv. Sedan halschakrat som för mig handlar om att tala och lyssna. Där kom upp igen om att anpassa sig. Att inte kunna vara sig själv och utrycka sig precis som man vill. Mycket instängd gråt och även mycket kärlek. Sorg och bitterhet. Massa oro på hur andra ska ta emot orden. Vad andra ska tycka om det jag säger och utrycker. Instängda ord från själen i rädsla att dömmas. I rädsla att bli attackerad. I rädsla att inte bli förstådd. Kände stark rädsla att göra andra upprörda på vad jag säger och skriver. Att andra ska tycka det jag skriver och säger inte är sant. Att andra ska tycka jag sprider osanningar och lögner. Tvivel på mig själv. Ligger i att jag inte litar på mig själv. Litar på det jag känner och får till mig. Kände stark kontroll där och även svårighet att ta emot råd från andra just pga av kontroll. Rädsla att utrycka sig på ett sätt som får andra avundsjuka och rädsla då att bli attackerad för vad jag utrycker. Sedan till tredje ögat. Där upplevde jag som en dimma. Chakrat att se klart. Att se bortom illusionerna som vi skapar av dom instängda känslorna kopplade till dom andra chakrana. En dimma att se vem jag själv är och vem andra är. Kände en sorg och känslan att känna sig lurad. En frustration att inte kunna se saker klart utan famla runt i dimman. En känsla av instängdhet och längtan efter att bli fri. En sorg över att inte förstå eller fatta. Sedan vidare till kronchakrat. För mig står det för portalen till altet. Universum. Här allt simmar ner i vårt medvetande. All kunskap finns genom här. Kände som ett stryptag när jag började där. Allt i halsen som hindrar att ta ner den visdomen. Så länge jag inte vågar tala och skriva så kommer jag inte få tillgång till det gudomliga flödet. Så länge jag inte vågar stå i mina ords sanning. Så länge jag tror att andra tycker jag har fel. Så länge jag håller tillbaka. När jag tror kommer porten vara öppen och tillgången av visdom och flöde kommer vara obegränsad. Här kommer mina begränsningar in i relation till män. Att inte våga utrycka i kärlek. Att inte våga tro på att det jag har att säga är sant och viktigt. Att jag inte ska få kärlek om jag står i min fulla kraft och låter varje ord få komma ut. Så länge jag är rädd för att göra andra upprörda. Rädd för att trigga andra. Så länge jag inte tror på min sanning och vågar stå upp för den hur andra än bemöter den. Om andra ens kommer lyssna eller om andra kommer att säga emot. Mitt tvivel på mig själv. Min oförmåga att verkligen älska den jag är villkorslöst. Detta är vad för information jag kan få fram genom att uppleva känslorna jag känner. Samtidigt som jag gör clearing på chakrana. Renar bort dessa känslor och hinder. Vissa har flera lager så en del behövs göras igen. Om du känner att du vill ha en Reading av dina chakran och clearing och balansering så kan du boka den här: http://zemas.se/webbshop//#!/products/reading-balansering-clearing-av-chakrana

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: