Tacksamhet!

Känner sån tacksamhet att få hjälpa att transformera och uppgradera. Hade ett magiskt transformations samtal nyss. En stor transformering och uppgradering skedde i denna underbara varelse jag fick prata med. Magiskt när personen börjar transformera själv under samtalet. När delar av det högre kliver ner och känslan blir att gå för första gången igen av den återfödelse och nya nivå som är kommen till. Magiskt och helt fantastiskt. Känns i kropp och känsla som att fler som är redo kommer att komma. Att det som skett inom mig på sista tiden är komponenter som många är redo för att ta emot genom mig. Vi alla har ett syfte. Detta känns som underbart och jag är otroligt tacksam. Dags för en period av transformations samtal igen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: