Utmaning & Process!

Fortsätter arbetet med hemsidan. Känner att det sker väldigt mycket i kroppen. Känner att raseri och kraftlöshet är aktiverat. Känner inte känslorna utan mer hur det jobbar i energin. Höger höft och baksida höger lår.

Känner även en tung känsla i bröstet. Allt vi tänker känner och gör aktiverar energier som vi sedan själva blir påverkade av. Igår klev jag in runt en person som hade mycket hat riktat mot sig så den energin kan vara en del i dessa aktiveringar i mig.

Det gäller att stanna i att känna och att släppa tankar från andra. När vi säger andras negativa energier så talar vi även om oss själva. Blir någon annans energi negativt laddad i vårt system så har vi redan dessa laddningar inom oss. Andra hjälper oss på så vis att bli medvetna.

Vet att det är ganska laddat att säga till någon som yttrar sig om tex någon annans avundsjuka att då finns denna känsla inom den med. Gäller att jobba med sig själv för att hjälpa andra framåt. Annars aktiveras bara en massa negativa laddningar i oss i alla möten och vi mår bara skit.

Så använd polariteterna för att gå mot balans. Spegla dig i andras. Spegla dig i tankar, känslor och andras agerande. Finns gåvor att finna där för att finna dig själv. Allt du känner motstånd till kan vara en negativ laddning i dig som begränsar din kraft och energi.

Att möta upp laddningen genom att gå mot den ändrar laddningen i den. Något som gör ont kan då omvandlas till något väldigt fint.

Lycka till med ditt egna polskifte i skrymslen och vrår.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: