YTTRE PÅVERKAN & VÄGLEDNING!

Drog ett kort till mig själv då både känslor och tankar blivit lite påverkade efter allt jag delat. Vad som än känns eller tänks riktat mot vad jag gör som är kopplat till mig går rätt in i mig.

Aktiverar sådant som ännu inte är läkt samtidigt som det som är läkt bara flödar förbi och igenom. Översatte kortet så tolkningen är lite knepig, men delar iaf.

Känner att kortet inte bara är till mig!

”Du vill att fåglar ska kunna flyga under vattnet. Du vill älska att trumpa makten. Du vill att mänskligheten ska förhålla sig till varandra som lika och att erkänna heligheten i dig och i världen omkring dig.

Du vill släppa loss den skönhet som gömmer sig till och med de styggaste scenerna eller känslorna. Du vill möjliggöra vad andra säger inte kan vara. Du är en radikal drömmer, en helig rebell och du tar med ljuset av en mer positiv framtid till denna värld.

Detta kan dock ha sina bördor. Djupt inuti dig känner du verkligen inte passar in i resten av världen. Kanske din känsla av hur saker kan vara och hur de verkligen är, är så annorlunda än de mindre sinnen eller mer rädsla hjärtan från många andra att du sällan är fått för allt du erbjuder.

Detta kan göra att du känner dig frustrerad, störd eller ensam ibland. Universumet älskar dig så för din ovanliga uppfattning om saker, för det underliga i dig som vågar hedra det som är annorlunda och gör det omöjliga, möjliga.

Du får aldrig, aldrig tappa din ovanliga sätt och blir torra, allvarliga, lämpliga och konventionella – inte ens för utseende skull för dig skulle förlora din essens.

Du är här för att visa att livet handlar om så mycket mer än konventionell framgång Detta orakel kommer med en speciell meddelande till dig.

Du är någon som lever och andas i djupet i det kreativa vattnet. Du behöver att förlora dig själv till flödet av musik, natur, drömmar, fantasi och fantasi, genom konst och litteratur, meditation, dans och i sensuell överlämnande till havets heliga vatten, floden, sjön – eller badkaret!

Du måste gå mot säden. Det är bara din väg. Du är inte en av följarna men en av agitatorerna. Dina är dock inte en kraft av respektlöst kaos. Du är en kärleksfull respektlöst kaos.

Du är en kärleksfull katalysator och genom att helt enkelt vara dig själv påminner du ständigt människor att det alltid finns ett annat sätt. Detta orakel kommer med den specifika vägledning som du är avsedda att b exakt som du är.

Du är tänkt att vara svarta fåren, regnbågens får eller till och med den vilda vargen i fåren! Den vågiga fjärilsand som ropar till larverna det är du.

Priset du betalar för individens gåva är att du måste ta hand om den och bevaka det så att du är det individualitet är att du måste ta hand om det och vakta den så att du inte mattas ner och luftkonditionerade till att spela på att vara något du inte är.

Om detta har hänt, eller hotar att hända, detta oracle ger dig komfort. Du kommer alltid drömmer om fåglar som flyger under vattnet.

Du vet att den sanna naturen av ditt väsen kan aldrig ändras på de flesta, det kan bara vara dolda för en tid.

Nu är det dags att acceptera vem du är och låt dina sanningar vem du är och låt dina sanningar för att vara fritt uttryckt.

Don ’ t oroa effekterna av att gå mot strömmen. När vi är som är i sanningen, vi kan dra till stöd, skydd och energi som vi behöver för att frodas. Din kraft kommer från att anpassa din utåt själv med din inre sanning, inte med den allmänna uppfattningen.

Du kommer då att hitta andra vi drömmare, andra vilda fjärilar och atypically färgade får till jon dig i trolleri bättre visioner för vår värld. “

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

%d bloggare gillar detta: