Jag heter Christine och har företaget Zemas Healing.

Jag är född 821130.

Skytte och födelsesiffra är 7.

Startade mitt företag 160909

Är mamma till fyra barn födda:

Wictoria 011112

William 050419

Winessa 081113

Wincenth 111116

Mitt liv handlar om balans mellan maskulint och feminint. Balans mellan familjeliv och karriär. Det är väldigt intressant med detta balanserande arbete då jag är ensamstående och har varit sedan 2011.

En del i det arbetet är att dagligen arbeta med mig själv. Att älska mig själv och andra djupar och och bredare. Att lära att älska allt jag möter för att lära att älska mer och mer villkorslöst.

Den healing förmåga jag har expanderar desto mer villkorslöst jag kan älska. Det jag lär mig älska i mig kan jag älska i andra och det jag lär mig älska i andra kan jag älska i mig.

Arbetar oftast på distans. Den tjänst som ger mest framgång för mina kunder är transformationssamtal. Inget samtal är sig likt och det finns knappt längre något som är konstigt. Ingen känsla är fel. Inte heller någon tanke.

Då jag har en medvetenhet om att vi är programmerade så vet jag att du varken är dina tankar eller känslor. Det gör det möjligt för mig att avprogrammera programmeringar och förändra ditt liv.

Kan säga att det kan bli omedelbar förändrad attraktionskraft när du avslutat ett samtal med mig. Kan rensa i elementen så din inre och yttre värld förändras. Arbetar även med ditt maskulina och feminina och balans mellan kropp själ och ande.

Har du några frågor och vill veta mer om mig, mina tjänster eller företaget så fråga på. ♥️