Nyheter

PRESTATION

Idag ska jag lösa problemet med att kameran har tuppjuck när jag filmar och det hoppar från fokus till ofokus minsta lilla rörelse. Kan inte filma en hel kurs med den störningen. Samma som att hålla kursen i klarhet inte hoppa mellan oklarhet och klarhet. … Fortsätt läsaPRESTATION

KRAV

Pratade med Veronica och vi följde en röd tråd och hittade fram till ”KRAV”. Vi möttes och aktiverade detta med krav i varandra. Rädslan för andras krav och våra egna krav på andra. Insåg sedan och kopplade till klippet jag la ut där hjärnan börjar … Fortsätt läsaKRAV

Utmaning & Process!

Fortsätter arbetet med hemsidan. Känner att det sker väldigt mycket i kroppen. Känner att raseri och kraftlöshet är aktiverat. Känner inte känslorna utan mer hur det jobbar i energin. Höger höft och baksida höger lår. Känner även en tung känsla i bröstet. Allt vi tänker … Fortsätt läsaUtmaning & Process!

Skapat forum!

Nu finns det ett forum på hemsidan för personlig utveckling och för Twinflames. Att lämna Facebook ibland kan vara skönt, men ändå kunna diskutera ämnena med andra iaf. Ska bli spännande om det börjar hända något i forumet. Ser verkligen fram emot denna nya plattform.

Tacksamhet!

Känner sån tacksamhet att få hjälpa att transformera och uppgradera. Hade ett magiskt transformations samtal nyss. En stor transformering och uppgradering skedde i denna underbara varelse jag fick prata med. Magiskt när personen börjar transformera själv under samtalet. När delar av det högre kliver ner … Fortsätt läsaTacksamhet!