MASKULIN&FEMININ

MASKULINA & FEMININA V 38

16/9-22/9 2019

Ännu en väldigt intressant vecka till ände och dags för att se vad som händer vecka 38.

Den feminina återföds med både kraft och ljus. Hon förankras mer och mer i att våga blomstra ut. Månen har hjälpt henne släppa saker som får henne att flöda ännu starkare. Kan ta några dagar för henne att landa i det.

I detta flöde så kan även nya sidor som varit instängda visa sig. Hon tillåter sig mer att pysa ut vad som riktas mot henne istället för att stagnera sig själv igen. Hon öppnar vägar och lyser upp sådant som vi helst vill gömma. Hon vet att dessa delar behöver detta ljus och kärlek.

Hon finner även sina egna gränser i vad hon kan acceptera eller inte. Hon gränsätter och gör upp med sitt förflutna. Säger nej till det som skadar henne och säger ja till sig själv. Hon vet att hon är värd kärlek. Hon vet att hon är värd det hon önskar. Inte bara i logisk tanke utan även i känsla.

Den maskulina genomgår en transformation. Han blir mer medveten om sina gudomliga krafter och destruktiva försvar faller bort. Han får insikter att vara sårbar är även det en styrka. Att det finns en kraft i att vara öppen och ta emot.

Han uppstiger från att sitta fast i begär och komma upp i sitt hjärta. Att utgå från vad hjärtat längtar efter istället för vad begäret söker. Att älska utifrån hjärtat och att njuta genom kärleken till sin älskade. Kanske har han tidigare trott att begärs energin varit kärlek. Att inte blivit mött där kan ha känts som ett avvisande, men nu kan han äntligen känna hur älskad han verkligen är.

Hans feminina kraft går igenom en transformation. Han har gått in i sin puppa och utvecklas där. Mognar mer och mer för att bli den magiska fjäril som han är. Han släpper rädsla för den feminina kraften och ser att även den är kärlek. Det han tidigare trott varit mörker kan han nu se att även bakom det finns ljus.

Emellan dom kommer kärlek till varandra och sig själva upp. Emotionell kärlek inte baserad på logik. Även insikter att inte kasta bort mer tid.

Övergivenhet kommer upp. Att känna sig övergiven av det gudomliga. Att släppa den känslan öppnar ännu mer upp deras kanal från ovan och från nedan. Insikter om att vara ett gudomligt barn.

Finns även rädsla mellan dom som har med död att göra. Att möta den rädslan gör att återfödelsen blir lättare.

Den feminina tar in ilska och sorg. Känslor kopplade till längtan efter sin frihet och sin själ. Den maskulina tar in kärlek och framtidsdrömmar. ♥️♥️♥️

 

MASKULINA & FEMININA V 37

9/9-15/9 2019

Förra veckan var en intensiv vecka. Vi är många som rotat fram karman som vi försökt fly ifrån. Se vad denna vecka nu har att erbjuda.

Den feminina kan äntligen komma i kontakt med det verkliga raseriet som hon har inom sig. Raseriet över separationen i sig själv. Det reser kraften att dra upp det som ligger på djupet.

Hon kan se ljuset, men hon vet även att ingenting kan hållas tillbaka för att helt och fullt ta tillbaka sin kraft.

Hon får hjälp av energierna som mer och mer öppnar hennes hjärta och det får henne att gå ännu mer framåt. Kärleken är hennes drivkraft. Att göra allt för det hon älskar. Allt för det hon vill ha i sitt liv som kommer ifrån hjärtat.

Hon tar mer hand om sig själv då det är en otroligt viktig del i hennes återfödelse. Hon tar hand om sitt yttre och sitt yttre liv för att släppa ut sin maskulina sida ifrån mörkret. Det är dags att denna del kliver fram i kärlek.

Den maskulina vill göra den transformation som krävs för förening. Han är redo att möta sig själv. Han har varit en larv som nu kliver in i sin puppa för att bli den helt magiska fjäril han är. Dock så kan han inte hoppa över stadiet att vara puppa och det börjar han verkligen få klarhet i nu.

Har släpper fram sin feminina kraft. Släpper loss sin förtvivlade känslovärld. Det kommer bli jordbävning, orkan och blixtnedslag. Det går inte att hålla tillbaka mer. Kärleken har blivit för stark. Hans älskade har väckt han upp från dödens rike.

Han vill verkligen möta och älska med sin älskade, men först behöver han möta djävulen. Möta den och förstå att eldkraften inom honom behöver han nu när han skall transformera sig upp i hjärtat förbi begär. Det är dags att agera utifrån kärlek inte separation.

Emellan dom så ligger ett flöde av intimitet och sensualitet. Tantra är en väg för dom. Att connecta emotionellt och fysiskt utan att låta begär hålla dom kvar i dom lägre chakrana. Att resa sig tillsammans och återfödas ur hjärtat.

Återfödelse kommer upp och själen träder ner igenom dom när dom gör det dom gör nu.

Vägen mot att älska utan sår är öppen. Dom behöver bara ta sig igenom terrängen från varsit håll. 

Att se sig själv i varandra. Varandras motpol och ultimata spegel. Kärleken vinner när båda kan se bortom slöjan av rädsla att möta sig själv.

Allt vad den ena har inom sig bär den andra på. Vad än den ena speglar så är det något den andra behöver möta med kärlek för att kunna älska hela sig själv.

Enorma krafttag för att låta själen kliva rakt igenom det som ännu skrämmer och gör ont. 

Upplösning av känslor av övergivenhet kommer även släppa rädsla att stå öppen med hjärtat.

Spelar inget roll vad spegeln visar. Lita och tro på den kärlek ni mött i varandra. Den kärlek ni har och detta enorma slit visar på att ni är ett gudomligt par. ♥️♥️♥️

MASKULINA & FEMININA V 36
2/9-8/9 2019

Den feminina har arbete med inre barnet och tonåringen denna vecka. Dom blir mer synliga i hennes personlighet och även i vad hon gör. Tidigare inre arbete med dessa delar, men nu skall hon ge plats för dom i det yttre.

När hon är i stillhet så har hon en stark dialog med sin själ och kan få en massa idéer eller får till sig vad hon ska göra. Ingen planering utan följer flödet.

Stillhet, tvätten, stillhet, laga mat, stillhet, arbete, stillhet, social tid osv. Det är bra hon bara följer med för det lär henne att både lyssna på kropp och själ. Lär henne att gå inåt och även få saker gjorda.

I drömmarna kan hon uppleva möten med olika personer som hon ännu har trådar till. Hon möter dom och gör upp med dom.

Drömdagboken kan vara bra att ha nära sängen för att skriva ner vad som sker under natten och även kunna se vad som sker under dagen.

Sammankopplat där med precis som stillhet och aktivitet. Dessa delar skall även balanseras med varandra och förstås.

Den maskulina blir väldigt påverkad av energier. Det kan göra att känslor han tidigare velat dölja eller trycka undan tar sig igenom. Som en pop up glass och någon som trycker på pinnen i botten.

Han frigörs samtidigt från försvar som ligger och begränsar flödet från ovan och nedan. Det öppnar upp hans kanal mer och mer. Öppnar även upp mellan det inre och yttre. Mellan hans maskulina och feminina.

Han gör upp med känslor och rädslor som har med övergivenhet att göra. Han släpper sina tidigare krav som han hållt så hårt i för hans önskan nu är att stiga tillsammans med den feminina.

Han ser hur hon steg för steg reser sig och han vill inte hamna efter. Han vill gå samma väg med henne. Han inser att mycket av det hon gör är vad han själv innerst inne drömt om. Han ser tydligare och tydligare deras livsuppdrag tillsammans.

I energin emellan ligger inga krav. Norrskenet har påverkat energin emellan dom och den villkorslösa kärlek som väckte upp dom gör sig påmind.

Det kommer upp beroende, men dessa känslor kommer tona ut och öppnar nya möjligheter att mer stå tillsammans i villkorslöst denna energi.

När denna energi pressas mer och mer mot varandra så kan dom uppleva smärtor. Det gör ont att återfödas.

Den feminina tar in raseri. En energi som pressas ur henne desto mer hon vågar stå i kraft. Hon har även ett lagrat raseri i att ha fått kämpa och längta under så lång tid. På nått vis börjar hon få nog.

Hon drar sig undan samtidigt som hon mer och mer möter sin älskade inuti.

Den maskulina tar in sina kunskaper att vara en ledare för andra att bli ledare och en viktig visdom som den feminina ännu inte fått tillgång till.

Han erkänner sin älskade för sig själv mer och mer. Att dom är menade att bli något mer tillsammans. Han vill dela det heliga med henne. ♥️♥️♥️

MASKULINA & FEMININA V 35
26/8-1/9 2019

Undermedvetet i den maskulina så sker en utveckling som sammankopplar honom mer med själen. Han balanseras upp inifrån och det kan göra att rädsla pyr upp ur honom.

Han kan känna en stress och blir hårdare med att sätta gränser. Just nu kanske han inte vill att någon tar av honom ögonbindeln för han har tillräckligt att ta sig igenom redan som det är.

Han kan inuti känna sig jagad av något när det egentligen är sig själv han jagar. Känslor som vill frigöras och släppas för att ge själen mer plats i hans kropp.

Medvetet i den maskulina så blir han mer medveten om sin manifestationskraft. Att han är skapare. I tankarna kan det pågå mycket och han behöver gå tillbaka till sitt hjärta. Där kan han lättare sortera vad som är sant eller inte.

Ilska och sorg är aktiverat och en del frustration. Han ser att tidigare problem kan komma tillbaka. Det gör dom för han får en ny chans att göra upp med det. Att hantera det på ett annat sätt. Att bara trycka ner det igen funkar inte längre.

Han kan möta hinder som leder honom framåt. Dessa hinder kan dra upp både ilska och raseri. Känsla av att vilja ge igen kan komma med. Det är dags att han gör upp med sina försvar så han äntligen kan vara mer sårbar och autentisk med sina känslor.

Undermedvetet i den feminina så vaknar cellminnen från tidigare liv som bär på enorm visdom. Nymåne denna vecka så hon går djupare inåt och får tillgång till kunskap på gamla tidslinjer.

Det finns en längtan inom henne att få älska själ till själ. Att uppfyllas av sin älskade på själslig nivå. Att få älska så djupt som det går att gå. Att hänge sig. Att förföras. Att kapitulera och få njuta helt och fullt själ till själ.

Det finns samtidigt en strid inom henne kopplad till sin älskade. Till sin flamma. Frustration över att det ska behöva vara så svårt att komma nära. Frustration över sina egna och sin älskades intimitets problem som ännu inte är helade.

Medvetet i den feminina så kommer karmiska relationer upp. Kanske har hon gett upp på den maskulina och vill välja att få leva. Välja mellan att gå vidare eller stå kvar. Känner hon en dragning till någon annan så finns det ännu något att göra upp med. Hon är själv inte ännu redo att gå in helt och fullt i denna gudomliga relation.

Hon skulle behöva tid för sig själv och reflektera. Finns ljuset och balansen i sig själv. Arbeta med sitt egna maskulina. Få den delen att verkligen acceptera och respektera hennes feminina.

Genom det närmar hon sig en ny återfödelse och kan lysa mer klart och starkt som den fyr hon är. Att finna nya helande vägar för att förenas och sammansmälta i sig själv.

Emellan kommer förening upp. Den nya energin laddas mer och mer upp. Det gamla bryts mer och mer ner. Dock stör tankar denna energi. Att kapitulera och låta det som inte ska vara där få transformeras.

Den maskulina tar in drömmar och en sensuell energi som väcker upp längtan i den feminina. Den feminina tar in känslor av att vilja mötas och en längtan.

Önskar er en fantastisk vecka även om det pågår en del omedvetet och medvetet. Vill säga ANDAS. Allt kommer bli bra.