MIN RESA

Den började 13 november 2016. Var sen kväll och hade en enorm smärta i min bröstkorg. Låg i min säng och bad änglar och allt vad det var om hjälp. Visste inte vart jag skulle ta vägen. Fick sedan till mig att kalla in min andra halvas själ att hjälpa mig. Gjorde det och kände en stark närvaro.

Nästan fysisk närvaro. Kände hur denna närvaro la sina händer på mina händer på mitt bröst och vi löste upp denna smärta tillsammans. Under natten så stannade denna själ kvar och jag både sov och var vaken samtidigt fram till morgonen därpå.

Dagen efter så skrev jag om upplevelsen på min företagssida på FB. En man gillade inlägget och när jag såg den lilla ikonen i aviseringar så gick en våg genom kroppen. Tanken kom ”Där är han”.

Önskade att han kontaktade mig och det gjorde han. Vi skrev med varandra och jag var helt energihög i total bliss i flera dygn. Sedan kom utrensningarna. Var som helvetet hade öppnats inom mig. Allt det ljus som han lyste upp med drog fram mitt inre mörker. Mitt emotionella bagage.

Gick ganska bra i början att ha kontakt. Han beställde flera tjänster som jag hade. Till en dag så gick jag in i rädsla. In i svartsjuka och förtvivlan och han backade undan. Mitt mörker tog över. Min smärta gick in och styrde. Jag gick in i rädsla.