TF MIRROR HEALING

Här arbetar vi tillsammans över telefon, chatt och med distans healing. Vi kommer överens tillsammans om vad du vill investera. Det kan vara dygn, vecka eller månad beroende på vad du önskar.

Detta är inte något för dig som vill stå kvar i det gamla. Det du sänder ut är det du får tillbaka samtidigt som jag hjälper dig att transformera och släppa taget. Du kan triggas och kan då få möta den energin i mig. Här är det jag som jobbar med dig inte du som skall in och jobba med mig och säga vad som är rätt eller fel. Kan komma och spegla det ena och andra för att synliggöra energierna du bär inom dig.

Du kommer få speglingar av både dina sår och av ditt gudomliga jag. För dig som tröttnat på att din andra halva inte kan mötas. Det kan bli både käftsmällar och smekande rörelser.

Det mjuka och det hårda för att du ska stå i din kraft och komma i balans. Du kan få möta både dig själv och din flamma genom mig. Du kan få möta det du älskar och det du hatar. Du kan skrika ur dig, gråta, fly eller jaga.

Du kan få uppgifter och övningar. Viktigt med sömn, näring, meditation, vatten och närvaro i naturen under detta arbetet. Här kommer vi dyka på djupet.

Fundera flera ggr på om du känner dig redo att göra upp med ditt förflutna. Redo att släppa taget om det du inte är.

Vi hjälps åt att lösa upp gränserna mellan ljus och mörker. Mellan maskulint och feminint. Transformation, frekvenshealing, samtal och speglingar. Twinflame Healing,  Twinflame Clearing och aktiveringar kan även bli hjälpmedel vi tar till. Allt för att ta dig i balans och stå i din kraft. Detta arbete är för DIG!

Jag agerar endast som din spegel och katalysator.

Är du redo? Ta då kontakt med mig så lägger vi upp en personlig plan för dig!