Loading . . .

RECENSIONER

Jag hittade dig på Facebook!
Såg din bild och sedan drogs jag till dig. Klicka på bilden och kom fram till din sida. Hade även genom Moas sida sett dig. Jag var så vilsen innan jag kontakta dig. När det gällde TW.
Jag kände att jag höll på att gå under. Jag skrev ett om till dig Ang situationen jag befann mig i. Trodde aldrig någonsin att du skulle tro på mig. Men du såg och gav mig bekräftelse på att det var sant. Du gav mig inre ro genom att visualisera och hålla min hand.
Du gav mig styrka och sen dess har jag följt dig. Jag kommer snart att be om en direkt kontakt med dig.  Jag behöver dig för att kunna förstå. Vad det är jag begränsar mig någonstans . Sedan för att förstå vart denna resa är på väg.
Tack för att du finns. Kramar till dig
Hej Christine heter jag!
Jag har haft den otroliga möjligheten att hitta Zemas healing på Facebook och följt den ca 10 -12 månader  det där med exakt när var hur är ganska oväsentligt.
Men i alla fall på den vägen är det.
Jag tycker hon är fantastisk kvinna helt underbar , magisk vacker på både in och utsida!  För det första något jag fastnar för är att hon skriver precis som hon känner och tycker förskönar inte allt.  Otroligt duktig på det hon gör.
Jag har mottagit några distanshealingar . Jag har också haft 2 st transformationsamtal har ett kvar i skrivandes stund.  Det första blev jag först förstummad , fick tänka till ordentligt. Christine första fråga var vad hände när du var 3 år ? Hela jag blev chockad tankeverksamheten gick på högvarv!
Till slut kom jag på vad det var sen rullade det på med fler saker som hänt under mitt liv många blockeringar löstes upp , vid detta samtal skrattar Christine och säger alltså vilket stort hjärta du har om de växer mer nu exploderar säkert ditt hjärta snart eller din kropp.
Nämns ett par ggr under detta samtal. Hon hittade massa blockeringar som hon hjälper mig släppa. Under detta samtal gråter jag en hel del får även några övningar att göra för att släppa fler blockeringar. Efter detta hade jag en del känningar i mina tinningar och kronchakrat i några dagar efteråt.
Samtal nr 2 har vi en vecka  efter dagen innan pulserar det i mina fötter är också med på healing dagen innan samtalet. Detta samtal börjar helgalet då jag är alldeles upprymd av lite saker som precis blivit bekräftat ca 30 min innan samtalet.
Christine skrattar ihop med mig och säger hjälp hur ska jag få ner dig. Det tar en stund tills hon lyckas. Detta samtal kommer rätt mycket tunga jobbiga saker jag gått igenom fram, sorg , ilska och frustration är en stor del som Christine hjälper mig släppa.
Förstår också vad som programmerat mig och låst mig till viss del i mitt liv . Gör lite övningar tillsammans. Får även en läxa att göra det bästa är att jag ger Christine samma läxa för hon behöver den lika mycket som jag!
Detta samtal vi har blir väldigt givande då både jag och Christine är rätt lika på många saker samt framtida mål på att göra listan. Efter detta samtal vaknar jag upp med en lätthet jag inte känt någonsin vad jag kan minnas.
Den håller fortfarande i sig! Känns som jag svävar på moln för att lättast beskriva känslan.     Ser fram emot vårt tredje och sista inbokade samtal.
Kan varmt rekommendera Zemas healing och Christine

Vill du lämna en gåva eller donation:
Swish: 0739518793 | PayPal