TRANSFORMATIONSSAMTAL

TRANSFORMATIONSSAMTAL
45 min för 1111:-
3 x 45 min 2500:-

”Tack själva vackra fina du! Du är helt fantastisk!! De 2 första av mina 3 transformationssamtal vi haft denna vecka. Wooahh! Vilka samtal! Jag känner mig så trygg, så mycket kärlek och ingen rädsla att glutta på dörren till sitt innersta för både dig och mig själv – och det du skalar bort, tar fram och lockar fram! Wow!! Älskar även mina möten med mina guider och mitt soulteam på andra sidan som träder fram och är med. Obeskrivligt vackert & helande! Och hur du guidar en genom transformationen på ett varsamt sätt, känner av och tar fram från djupet. Men också alla skratten, tårarna och läkningen genom samtalen. Det är som en bubblande gryta av alla känslor som finns och alla får man uppleva. Men på ett bra sätt. Tack du är magiskt duktig!! Så tacksam att jag bokade in de här samtalen till mig själv, med den vackra gåvan du har och delar så generöst med dig av. Man transformeras och förändras verkligen.
45 minuter av så mycket visdom & klarhet, insikter och kärlek till en själv. Längtar till nästa samtal!

Vi pratar på telefon och jag jobbar i dina olika kroppar och nivåer. Kan känna olika känslor och smärta som håller dig tillbaka. Kan få saker till mig som har med din utveckling att göra. Med tidigare liv, förfäder och tidigare i livet. Min uppgift är att hjälpa dig att komma framåt och bli mer medveten. Bryta tankar och mönster och förstå dig själv på en ny nivå.

Frigöra instängda känslor som stagnerar ditt flöde och jag upplever dina känslor åt dig för att öppna upp ditt flöde igen och komma ner i kroppen. Vissa känner vad som sker och med andra så är det bara jag som känner och berättar för dig vad som sker. Det går väldigt fort med manifesteringen av förändringen inom som visar sig utom. Oftast tydligast i dina nära relationer.

Du får färre triggers i dig och situationer och relationer blir mer kärleksfulla då det energi du sänder ut förändras. Det vi sänder ut är ju det vi får tillbaka. Det som sker påverkar inte bara dig utan även dina barn, föräldrar, partners, vänner och arbetskollegor. Dom behöver inte längre spegla det du hade inom dig.

Du kan även få ta emot nya koder och uppdateringar. Jobbar från själen och högre jaget på energinivå och samtalar med dig genom mitt fysiska jag. Ibland tar jag fram trumman för att trigga upp saker eller ber dig göra något eller visualisera. Varje session är unik. Du kan själv lägga intentionen vad du vill jobba med.

Du kan be om vad du vill släppa och jag kan be dig upprepa olika affirmationer eller meningar för att det du säger skall programmera det du önskar. Vi skalar din lök tillsammans och du kommer mer och mer i balans i dig själv.