VAD ÄR TWINFLAMES?

Twinflame är ett ord som nämns mycket just nu. Tidigare pratade vi mycket om tvillingsjälar och ingen vet riktigt om det är samma sak eller olika. Vi får dom svar vi behöver där och då. Det som är sant idag kan vara en lögn imorgon.

Det är en del i resan att vara en Twinflame. Att möta ljus som mörker. Att möta sanningar och lögner. Att möta vårt gudomliga jag och göra upp med våra livslögner och destruktiva krafter. Att älska och omfamna allt. Möte mellan rädsla och kärlek. Nedan en film jag gjort om att vara och att möta sin Twinflame.

Allt handlar om balans. Att nå nollpunkten. När den ena vill rädda hela världen så kanske den andra vill förgöra hela världen. När den ena hatar och den andra älskar. Var och en behöver nå balansen för att dom ska kunna mötas helt och fullt. Att inte förgöra sig själv och ta hand om alla andra.

Som en spiral i en spegel labyrint. Genom sin gudomliga älskare så får man älska med sitt ljus och sitt mörker tills ljus och mörker slutet fred med varandra och det alkemiska bröllopet kan ske inom för att sedan kunna ske utom. Den ena kan vara rädd för mörkret och den andra för ljuset. Den ena kan vara introvert och den andra utagerande.

Den ena kan jaga och den andra kan fly. Den ena kan vara empat och den andra narsicist. Dock finns båda inuti båda två. Dom speglar varandras obalanser. Dom speglar varandras känslor och tankar. Manifesterar även det dom är rädda för i varandra. Är gudomliga krafter som frigörs i denna gudomliga kärlek. Guden och Gudinnan.

Ängeln och djävulen. Båda är dom allt och finna kärlek och frid i allt vad dom är som är vad dom båda är.